Kontakt
Bufet
Dania obiadowe dostępne w bufecie od poniedziałku do piątku w godz.12.30 -14.15.
Cennik
Menu | Cena | |
---|---|---|
personel | osoby komercyjne | |
Gofr | 5,00 zł | |
Zapiekanka | 8.00 zł | |
Hot-dog | 5.50 zł | |
Dodatek do zapiekanki/hot-doga | 1.00 zł | |
Kanapka z szynką i serem | 5.00 zł | |
Kanapka z kurczakiem | 5.00 zł | |
Kanapka z pastą jajeczną | 5.00 zł | |
Sałatka jarzynowa 200 g | 4.00 zł | |
Sałatka selerowa | 4.50 zł | |
Sałatka grecka | 10.00 zł | |
Sałatka gyros | 10.00 zł | |
Koktajl | 5.50 zł | |
Drożdżówka | 3.50 zł | |
Pączki | 4.00 zł | |
Kawa duża | 4.00 zł | |
Kawa mała | 3.00 zł | |
Herbata | 2.00 zł | |
Czekolada | 4.50 zł | |
Obiad dwudaniowy | 16.00 zł | 17.50 zł |
Zupa | 4.50 zł | |
Drugie danie | 13.00 zł | 14.00 zł |
Jadłospis 18.11.2024 - 22.11.2024
Obiady
Dania | Waga |
---|---|
|
|
Zupa porowa | 350 ml |
Schab ze śliwką w sosie własnym | 110g/150ml |
Ziemniaki | 250 g |
Kapusta czerwona zasmażana | 120 g |
Kompot owocowy | 250 ml |
|
|
Krupnik | 350 ml |
Kotlet pożarski | 120 g |
Ziemniaki puree | 250 g |
Marchewka z groszkiem | 120 g |
Kompot | 250 ml |
|
|
Zupa fasolowa | 350 ml |
Bigos z kapusty mieszanej | 250 g |
Kluski półfrancuskie | 250 g |
Kompot wieloowocowy | 250 ml |
|
|
Zupa kalafiorowa | 350 ml |
Żeberka duszone w sosie | 150 g |
Ziemniaki puree | 250 g |
Surówka z pora i jabłka | 120 g |
Kompot owocowy | 250 ml |
|
|
Pomidorowa z ryżem | 350 ml |
Śledż w śmietanie z cebulką | 250 g |
Ziemniaki | 250 g |
Kompot | 250 ml |
Zastrzegamy możliwość zmian w jadłospisie.
Informacje dotyczące składu potraw dostępne w Dziale Żywienia.