Bufet

Kontakt

Bufet

Dania obiadowe dostępne w bufecie od poniedziałku do piątku w godz.12.30 -14.15.

Cennik

 

Menu Cena
personel osoby komercyjne
Gofr 5,00 zł
Zapiekanka 8.00 zł
Hot-dog 5.50 zł
Dodatek do zapiekanki/hot-doga 1.00 zł
Kanapka z szynką i serem 5.00 zł
Kanapka z kurczakiem 5.00 zł
Kanapka z pastą jajeczną 5.00 zł
Sałatka jarzynowa 200 g 4.00 zł
Sałatka selerowa 4.50 zł
Sałatka grecka 10.00 zł
Sałatka gyros 10.00 zł
Koktajl 5.50 zł
Drożdżówka 3.50 zł
Pączki 4.00 zł
Kawa duża 4.00 zł
Kawa mała 3.00 zł
Herbata 2.00 zł
Czekolada 4.50 zł
Obiad dwudaniowy 16.00 zł 17.50 zł
Zupa 4.50 zł
Drugie danie 13.00 zł 14.00 zł

Jadłospis 18.11.2024 - 22.11.2024

Obiady

Dania Waga
Poniedziałek
Zupa porowa 350 ml
Schab ze śliwką w sosie własnym 110g/150ml
Ziemniaki 250 g
Kapusta czerwona zasmażana 120 g
Kompot owocowy 250 ml
 
Wtorek
Krupnik 350 ml
Kotlet pożarski 120 g
Ziemniaki puree 250 g
Marchewka z groszkiem 120 g
Kompot 250 ml
 
Środa
Zupa fasolowa 350 ml
Bigos z kapusty mieszanej 250 g
Kluski półfrancuskie 250 g
Kompot wieloowocowy 250 ml
 
Czwartek
Zupa kalafiorowa 350 ml
Żeberka duszone w sosie 150 g
Ziemniaki puree 250 g
Surówka z pora i jabłka 120 g
Kompot owocowy 250 ml
   
Piątek
Pomidorowa z ryżem 350 ml
Śledż w śmietanie z cebulką 250 g
Ziemniaki 250 g
Kompot 250 ml
 

Zastrzegamy możliwość zmian w jadłospisie.
Informacje dotyczące składu potraw dostępne w Dziale Żywienia.

 

Menu świąteczne