Bufet

Kontakt

Bufet

Dania obiadowe dostępne w bufecie od poniedziałku do piątku w godz.12.30 -14.15.

Szanowni Klienci,

Uprzejmie informujemy, w dniach 01.01.2025 - 03.01.2025 Bufet pod Zegarem będzie zamknięty.

Cennik

 

Menu Cena
personel osoby komercyjne
Gofr 5,00 zł
Zapiekanka 8.00 zł
Hot-dog 5.50 zł
Dodatek do zapiekanki/hot-doga 1.00 zł
Kanapka z szynką i serem 5.00 zł
Kanapka z kurczakiem 5.00 zł
Kanapka z pastą jajeczną 5.00 zł
Sałatka jarzynowa 200 g 4.00 zł
Sałatka selerowa 4.50 zł
Sałatka grecka 10.00 zł
Sałatka gyros 10.00 zł
Koktajl 5.50 zł
Drożdżówka 3.50 zł
Pączki 4.00 zł
Kawa duża 4.00 zł
Kawa mała 3.00 zł
Herbata 2.00 zł
Czekolada 4.50 zł
Obiad dwudaniowy 16.00 zł 17.50 zł
Zupa 4.50 zł
Drugie danie 13.00 zł 14.00 zł

Jadłospis 20.01.2025 - 24.01.2025

Obiady

Dania Waga
Poniedziałek
Kapuśniak z kapusty kiszonej 350 ml
Kotlet devolaile 120 g
Ziemniaki puree 250 g
Marchewka z groszkiem 120 g
Kompot owocowy 250 ml
 
Wtorek
Zupa fasolowa 350 ml
Spagetti z sosem bolonese 400 g
Kompot wieloowocowy 250 ml
 
Środa
Zupa jarzynowa 350 ml
Bitka wieprzowa w sosie własnym 110 ml/150 g
Kasza gryczana 250 g
Buraczki tarte 120 g
Kompot wieloowocowy 250 ml
 
Czwartek
Bogracz 350 ml
Kluski półfrancuskie 250 g
Kapusta czerwona zasmażana 120 g
Kompot wieloowocowy 250 ml
 
Piątek
Pomidorowa z ryżem 350 ml
Ryba smażona morszczuk 120 g
Ziemniaki 250 g
Surówka wielowarzywna 120 g
Kompot wieloowocowy 250 ml
 

Zastrzegamy możliwość zmian w jadłospisie.
Informacje dotyczące składu potraw dostępne w Dziale Żywienia.